Vår region

Leva och bo

Längs Bottenhavets vackra kust hittar du vår region där vidsträckta skogar och djupa älvdalar skapar en rik kontrast mellan stad och natur. Du pendlar snabbt och enkelt till Stockholm och har alltid nära till omvärlden från Sundsvall-Timrå Airport. Inom 30 minuter från vår site når du tre städer;

Sundsvall ligger mitt i Sverige omgiven av de två imponerande stadsbergen. Framröstad som Sveriges vackraste stad räknas Sundsvall till landets bäst bevarade stadslandskap med ståtliga tegelbyggnader från träpatronernas era. Här är allt nära. Jobb och skola ligger på bekvämt avstånd med närhet till stadsliv, hav och natur. Som en av Sveriges främsta friluftskommuner erbjuder staden ett aktivt friluftsliv året om. Med naturen som granne, en unik stadskärna, högklassiga restauranger och ett levande kulturliv är det enkelt att trivas i Sundsvall.

Timrå är en kustort mitt i Sverige. Här formar havet, skogen och bergen en plats för naturupplevelser och äventyr. Naturskön landsbygd och jordbruk möter stark industri och ett växande näringsliv. Timrå får toppbetyg av kommunens företagare. Gillar du golf kan du gå en runda på Europas nordligaste kustbana.

Härnösand har flera gånger röstats fram som en av Norrlands bästa sommarstäder. Härifrån tar du dig enkelt till ett av Sveriges mäktigaste naturområden, världsarvet Höga Kusten, med en av världens högsta kustlinjer. Porten till området utgörs av Högakustenbron, som med sina mäktiga bropelare, sträcker sig 180 meter ovanför Ångermanälven.

I vår region finns plats för upplevelser, äventyr och lugnet i en familjevänlig livsstil. Välkommen.