Vår Region

Bostäder att hyra med närhet till Torsboda

Inom trettio minuters pendlingsavstånd från Torsboda Industrial Park finns tre städer av olika storlek och karaktär: Sundsvall, Timrå och Härnösand. Oavsett var du väljer att bo och vad du värdesätter att fylla din fritid med, så har du alltid nära till ett gott liv här. Vi har valt att samla lediga bostäder att hyra i området på en och samma plattform. Här kan du söka boende. Och här kan du lägga upp din bostad för uthyrning.

Vi har valt BostadsPortal som samarbetspartner, men det finns andra alternativ. Blocket Bostad, HomeQ, BostadsZonen och Airbnb är några exempel. Lägenheter i Sundsvall, Lägenheter i Härnösand och Hyresledigt i Timrå lägenheter är exempel på Facebookgrupper där du kan hitta och hyra ut boende.

Torsboda Industrial Park AB tar inget ansvar för innehåll, tjänster, eller information som erbjuds på BostadsPortals webbplats eller för någon interaktion mellan dig och BostadsPortal. All användning av BostadsPortals tjänster sker enligt deras egna villkor och policyer. Torsboda Industrial Park AB frånsäger sig härmed allt ansvar för eventuella direkta, indirekta, incidentella, konsekventa skador eller någon annan skada som uppstår till följd av din användning av BostadsPortals webbplats eller tjänster.